A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További információ   Elfogadom

rendi

Minden, amit tudnod kell a gyógynövény alapú Bactakleen-ről Rendi A. - 2020-03-27 00:00

>

 A Bactakleen a világ első gyógynövény alapú antibakteriális kezelőrendszere, amely bizonyítottan elpusztítja a baktériumok és spórák 99,99%-át. Hatékonyságát SGS, TÜV és CHEMLAB tanúsítványok igazolják.

Ez a forradalmian új kezelés  akár 3 hónapig aktív antibakteriális réteget képez a "köd" (füst) által érintett felületeken, amely óv a vírusoktól és baktériumoktól egyaránt.

 

Hol alkalmazható?

Szinte mindenhol, legyen az jármű beltere, irodák, óvodák, iskolák termei, közösségi helyei, várótermek, fitness centrumok, mozi-, színháztermek stb. Használata különösen ajánlott olyan helyeket, ahol nagyszámú, változó összetételű közösség van hosszabb, rövidebb ideig egy légtéren belül.

 

Hogyan működik?

A fertőtlenítő berendezés a koncentrált antibakteriális oldatot ultrafinom köddé porlasztja, amely több száz millió mikroszkopikus "nano méretű" tisztítórészecskét tartalmaz, melyek képesek eljutni mindenhová az adott térben.

Annak érdekében, hogy minden kis cseppecske valamely tárgy felületére kerüljön és ott kifejtse antibakteriális hatását légmozgást idézünk elő. A járművekben ez a benti levegőkeringtetéssel érhető el, a szobákban, termekben a klímaberendezés bekapcsolásával (ha van), vagy ventilátorral valósítható meg.

A köd mozgásba jön és a cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag percek alatt elpusztítja a jelenlévő baktériumokat, miközben egy több hónapig aktív antibakteriális réteget hoz létre. A kezelt felülettel későbbiekben érintkező baktériumok szintén elpusztulnak a hatásidő alatt, így a környezet folyamatosan baktériummentes lesz.

 

Használata veszélytelen, gyors és nem okoz kellemetlen szagot.

Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helységből.

 

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés ideje a tér nagyságától függ. A szükséges mennyiségű antibakteriális növényi koncentrátum bevitele percek alatt megtörténik. Hosszabb idő a köd felületre juttatása, amely autóknál 10-15 perc, helységekben 1-2 óra az elérhető belső légmozgás erősségétől függően. Amint valamennyi kis cseppecske megtalálta helyét a felületeken, a kezelés véget ért, a jármű, vagy helység azonnal használatba vehető. Kellemes, enyhén növényi illat marad az eljárást követően, amely pár óra alatt elillan. A Bactakleen olyan láthatatlan védőréteget hagy maga után, mely akár 3 hónapig védi a felületeket a baktériumoktól.

 

A Bactakleen használatával el lehet kerülni az óvodai, iskolai, irodai keresztbefertőzéseket, de jó szolgálatot tesz személy-, vagy tömegközlekedési eszközökön utazók egészségének védelme érdekében is!

Védd te is magad a csodálatos Bactakleen erejével!

Rendelj Bactakleen kezelést tőlünk itt!